söndag 24 maj 2009

Bikten inför sommaren

Ok, nu var det dags för den fördömda bloggen igen. För att vara ärlig så är jag inte precis det största fanet till att blogga, men eftersom att det här ska föreställa mitt "moment of truth" så passade det bra in. Det har nu de sista dagarna varit så att jag har haft vissa sömn svårigheter vilket jag tror beror på ett dåligt samvete. De flesta som känner mig vet nog att jag är den lite mer "störda" personen som jag själv vill kalla mig, jag älskar att prova på nya grejer bara för att veta hur det känns, vad det betyder eller helt enkelt bara för att få en bra bild på helheten. Sist jag bloggade var för exakt 2 månader sen (DEN 25 MARS 2009), då var jag mer inne på stadiet då det var alkohol och krogen som gällde. Men det är inget jag är speciellt intresserad av att hålla på med speciellt nu när jag har min underbara flickvän, jag ser allt från ett helt annat perspektiv nu, man har börjat se allt mer och mer hur saker och ting förändras snabbt. Många kan komma med något som typ "Men du själv då?" men det är väl klart att jag vet att även jag förändras, så är det alltid med allt och alla, men bara för att jag säger att jag förändras så menar jag inte att jag blir en annan person. Jag kommer alltid att vara den lite halv störda Crille med sin dåliga charm och humor. Jag förändras inte som person utan att jag provar på olika saker i större och mindre drag, allt från en ny dricka till en hel livsstil. Jag gillar citatet "You don't know it before you've tried it", det stämmer så bra för att allt för många kommer och käftar med sina "kunskaper" om saker de kanske bara har läst om eller t.o.m. bara hört om. Därför gillar jag själv att prova på alla möjliga galenskaper för att själv hitta min egna kunskap och lära i det.

Hur som helst, tidigare var jag inne på så var mitt sista "stadie" fest, krogen & alkohol i sig. Det var iofs bara 2 månader sen, men jag känner som om jag på något vänster har vuxit ifrån det där litegran. Det skapar så mycket annat än bara kul, många väljer att ignorera det som händer lite senare på kvällen. Då det är sorg, illska, och massa annat obehag inblandat i bilden. Dessutom har många fester en tendens att spåra ur (pratar om mitt fall), ganska intressant faktiskt. Senaste festen som spårade var för ungefär en månad sen nu.

DEN 30 APRIL 2009
Det var dagen då det var pite-cruising och många drog till Pite. Den kvällen började så att min morsa erbjöd mig att åka med henne och hennes pojkvän till honoms lägenhet som var mitt i stan (precis vart bil-tåget utspelade sig). De visste hur jag är galen i termen bilar över huvudtaget så de tog mig dit och lät mig ranta omkring och se på alla möjliga bilar som fanns där. Efter att ha varit där ett par timmar så åker vi tillbaka till Luleå (klockan är väl runt 00.00 nu), jag har haft kontakt med mina vänner och min flickvän hela kvällen. Men när jag kommer tillbaka var saker och ting inte riktigt som jag hade uppfattat det, jag snackar med min polare känd som Viggo och bestämmer att jag ska möta honom utanför Kulturens Hus. Han får svårigheter
att ta sig dit så jag bestämmer mig för att möta honom på en plats som är lite närmare, ett tag senare (typ 20min) så kommer han och en annan av mina polare Palo båda vinglar lite smått och har dessa lugna fylleögon. Däremot! De båda var en aning mindre lugna, hysteriska om hur Davids (min tredje polare) fest hade spårat ut och hur David hade lämnat sin lägenhet och ansvaret i händerna på Simon (min fjärde polare). Palo och Viggo berättar hur det var massvis med folk där inne som inte ville lämna lägenheten då de bad dom dra. Så jag skulle gå in och säga åt alla att dra därifrån, slita ut dom om jag så varit tvungen. Hur som helst så möter jag min flickvän i trappen på väg upp till lägenheten. Så jag bestämmer mig för att kaoset på festen får vänta så ser jag till att hon tar sig hem istället. Jag följer henne till bussen och står där ett tag och väntar med henne, skickar henne på bussen och tar mig tillbaka till lägenheten för att avsluta den så otroligt jobbiga kvällen (kanske har glömt att nämna att folk drog och ville ha mig på olika ställen samtidigt vilket gjorde kvällen en aning jobbigare än jag beskriver den). Jag gick iallafall tillbaka till lägenheten och kände hur jag bara blev mer och mer förbannad och tänkte att nu fan ska alla ut ur lägenheten till vilket pris som helst, jag går upp för trapporna igen och tänker gå in i lägenheten, köket och hämta en kniv för att skrika och verkligen tas seriös. Men då när jag kommer in så blir jag bemött av min polare Simon med en öl i handen, hur lugn som helst. Jag frågar vart alla är, han svarar att de gick ut, festen hade blivit lam. Jag hade världens adrenalin kick, polarna pratade i munnen och någonstans ifrån hörde jag att David var ute med någon invandrare och att han kunde ha blivit rånad eller bara spöad. Han hade iallafall varit borta i ungefär en timme.

Vi bestämmer oss för att hitta David så jag, Viggo, Palo, Simon & en snubbe som hette Johan tror jag (en Arvidsjaur grabb iaf) drar ihop ett litet lag som ska leta redan på den försvunne polaren. Innan vi gå
r så tar jag med mig en kökskniv (fråga mig inte varför och nej jag hade inte druckit en droppe alkohol), jag tänkte typ att ifall David hade åkt på stryk och vi skulle hamna i någon dålig situation så är det bra att kunna skydda sig själv kanske igenom att bara hota. Iallafall så var gick vi runt på stan, jag var förbannad och gick omkring med kökskniven. Vi letade i ungefär en timme runt på stan utan framgång och bestämde oss för att istället dra hem till David och vänta på att han kanske kommer hem. Då ringer David och är på världens gladaste humör, vi drar hem igen och träffar honom med de andra idioterna som hade vägrat lämna festen tidigare på kvällen. David var tydligen taggad på att slåss så han drog med sig de andra och vi alla gick ur lägenheten och in till stan. Utanför MAX mötte vi en gammal polare (Martin) och hans kanske 10 andra polare, de var också precis som de andra taggade på att slåss, så där stod vi typ 20 pers utanför MAX klockan 01.30 eller vad den nu var och kanske 18st av oss var taggade på att hoppa på någon. Men inte fan kan man utsätta någon för något sånt, man hoppar inte på och spöar någon det är bara fel vafan. Jag, Palo och Viggo insåg det ganska snabbt och försökte få de andra att fatta att det var fel att hoppa på någon stackare som går själv på stan. Att gå 10 mot 1 var tydligen det som gällde. Jag, Viggo och Palo drar iallafall därifrån och bestämmer oss för att käka på Matstället istället och så var den kvällen över. Ännu en kväll som spårade ur och kunde ha blivit riktigt dålig.

Men som sagt så är det där stadiet på något vis förbi, det är inte lockande mer. Det är däremot väldigt mycket som har hänt på sista tiden som jag har valt att inte blogga om, pga. olika anledningar. Jag införskaffade en Mohawk där ett tag men snaggade bort den en vecka senare (ångrar det och ska skaffa tillbaka den i slutet av sommaren). Jag har fått en ny hobby och jag har provat på en del nya saker som jag inte vill gå in på (inga droger) tack vare det har jag fått en blå & svullen arm, våldtagen hälsena, ett nytt hål i örat, en cykel och en ny parfym. Vi har fått oss ett par smällar och haft polisen inblandad för ett tag sen.
Men nu blir det lugna tag en stund, både min kropp och mitt psyke har typ blivit våldtaget de här senaste veckorna.

Hur som helst så ska jag införskaffa mig nya löpar skor imorn, känns fett nice och är riktigt taggad inför Stadsmaran som är nu på Lördag. Samma dag är min systers bröllop och även Lulecruising som jag säkert kommer att missa *snyft*. Men men, var ganska djupa tankar den här gången och jag valde att kanske inte bikta mig ang. allt för det finns mycket jag inte är stolt över och andra kan bli stötta av det så det är bättre att hålla det för mig själv och för de som redan kan allt ;> Piece o
ut och kom ihåg:

BITCH AIN'T RIGHT, BITCH LEFT!
KrilleT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar